Sadržaj

23. 11. 2018.

Obitelj je snaga koja nas pokreće

Obitelj je snaga koja nas pokreće

U 2. b razredu proveli smo projektni tjedan pod nazivom Obitelj je snaga koja nas pokreće. Zanimljivim aktivnostima u nastavi i produženom boravku,  ali i aktivnostima koje su učenici provodili kod kuće sa članovima svoje obitelji učinili smo ovaj tjedan posebnim.

Učenici su svakodnevno u školi čitali i osmišljavali tekstove vezane uz obitelj, pronalazili riječi koje ih asociraju na obitelj, kao što su: ljubav, sreća, uspjeh, razumijevanje, briga, sigurnost, podrška…..

Roditelji, bake i djedovi također su sudjelovali u našem projektnom tjednu i uz zanimljive zadatke još više se povezali.

Tate su  pomogle sastaviti cvijet maminih najdražih stvari, mame su otkrile što tatu veseli, bake i djedovi ispričali su najzanimljiviju priču iz svoga djetinjstva i pomogli nam da napravimo kocku pričalicu, a svima je najdraže bilo kada se cijela obitelj okupila i čitala priče.

Sve informacije koje smo u ovom tjednu sakupili, izradili, naslikali i napisali  sačuvali smo u obiteljskom albumu koji čuvamo kao uspomenu.

Najvažnije od svega, zaključili smo kako je obitelj zaista naša najveća snaga i koliko je trebamo voljeti i čuvati.

Prečice