Sadržaj

29. 1. 2020.

Sretan nam 80. rođendan!

Sretan nam 80. rođendan!

Kroz život pamtimo ljude, događaje, osjećaje, mnoge sitnice, neke velike stvari.

Svima nama zajednička su neka opća mjesta koja pamtimo s osmijehom. Na pitanje čega se sjećamo iz djetinjstva, svatko će za sebe pronaći stotinu odgovora.

Sa sigurnošću možemo reći, za sve naše bivše, sadašnje i buduće učenike: puno toga lijepog dogodilo se upravo u školi. Našoj školi, OŠ Matije Gupca.

Svaki naš učenik, svih 80 godišta upisanih u ovu našu školu, stvarao je s nama ne samo znanje, već i uspomene. Prvi dan škole, najbolje prijatelje, prve ljubavi. Svi su imali najdraže predmete i učitelje. Dijelila su se zajednički i dobra i loša vremena. Odrastanje i sazrijevanje.

Temeljilo se i gradilo za dugo i trajno ovo naše ciglasto zdanje i ostavilo trag u svakom tko je ovdje proveo najljepše, đačko doba svog života.

Ravnatelji, učitelji, spremačice, kuharice, tajnice, računovođe, svi marljivi ljudi na koje smo ponosni, u ove ciglice ugradili su svoj rad. Svaku generaciju iznova, svakog učenika posebice usmjeravali su u budućnost svojim znanjem, strpljenjem, iskustvom i s puno ljubavi. 

I zato, svima nama - sretan 80. rođendan!

 

S radošću i poštovanjem,

 

Ljiljana Klinger, ravnateljica

Prečice