Sadržaj

20. 3. 2020.

Zahvala roditeljima na suradnji

Zahvala roditeljima na suradnji

Dragi učenici i roditelji,

zajednički smo uspjeli prebroditi prvi tjedan nastave na daljinu!

Svi mi u ovoj novoj situaciji nailazimo na poteškoće, učimo istovremeno, jedni s drugima i "u hodu"  kako tehnologijom nadomjestiti učionicu, digitalnim sadržajima živu riječ učenika i učitelja.

Svima zahvaljujemo na strpljenju, upornosti i suradnji te vjerujemo da će škola na daljinu s iskustvom i vještinama koje svakim danom vrijedno razvijamo biti još uspješnija. 

Mnogi roditelji nam šalju pisma potpore i povratne informacije.

Sa zadovoljstvom možemo izdvojiti primjere komentara:

„…htjela sam Vam ovim putem zahvaliti za to što ste takvom brzinom osigurali kontakt učenika s njihovom nastavnicima. Pretpostavljam da je  to slučaj s cijelom školom, ali učiteljicama M. i I., pa onda M.i i gđi S.  naklon do poda! To što rade u ovoj situaciii je neprocjenjivo i zaslužuje duboko poštovanje. Prekrasne su, skoncentrirane, taktične, naprosto, vrhunski edukatori u ekstremnoj situaciji.“

 

„…Sve u svemu, svi skupa smo puno napravili, djeca ispunjavaju zadatke i jako su ponosni na svaku pohvalu koju im profesor pošalje. Svaki smješko, bravo ili „palac gore“ ih iznimno razveseli i učini zadovoljnima, no činjenica je da je percepcija takva da su sada prividno (subjektivno) više opterećeni, jer se nastava u istom obujmu kao i ranije, sada u online školi vremenski proteže od jutra do navečer.

Mislim da bismo samo malo trebali prilagoditi tu vremensku strukturu i učinili bismo puno za te male školarce koji se stvarno iznimno dobro snalaze u cijeloj situaciji.

I na kraju,  velika pohvala cijelom školskom kolektivu, jer puno činite za našu djecu i to vrlo kvalitetno i s puno entizijazma.“

"...Hvala na zanimljivoj i sadržajnoj nastavi na daljinu, kao i na svakom lijepom komentaru na J. -ev rad u virtualnoj učionici, svaki put se jako razveselimo."

„...I am very happy that H. is in good hands , with teachers who are very kind and caring.

Hope this year will be a great year for all of us,  and soon all this corona goes away.

Stay safe and happy!“

 

Hvala vam, dragi roditelji, vaša podrška nam puno znači!

Prečice