Sadržaj

Projekti

Erasmus+

K1

OŠ Matije Gupca ove godine uspješno završava projekt “Gubec-our window to the world” u sklopu Erasmus+ programa za čiju su nam provedbu dodijeljena financijska sredstva od strane Europske unije, a za edukaciju školskog osoblja u svrhu unapređivanja nastave.

Više o tome kako se projekt odvija pročitajte ovdje:

K2

Od druge polovice 2018. do prve polovice 2020. godine OŠ Matije Gupca sudjelovat će u Erasmus+ projektu "Creation and Motivation". Radi se o Key Action 2 (KA2) projektu, koji se nastavlja na već odrađeni KA1 projekt. U sklopu projekta učenici naše škole ići će u posjete školama u Italiji, Njemačkoj, Latviji i Rumunjskoj, dok će učitelji sudjelovati u edukaciji u Poljskoj. Sva putovanja učitelja i učenika financirat će se iz sredstava Europske Unije.

In Medias ReStart

In Medias ReStart – integrativan pristup poučavanju medijske, digitalne, čitalačke, prirodoslovne, višejezične i multikulturalne pismenosti

Projekt In Medias ReStart, koji se sufinancira iz Europskoga socijalnoga fonda Europske unije, provode tri odgojno – obrazovne ustanove. Nositelj (korisnik) projekta je OŠ Matije Gupca iz Zagreba, a partneri su OŠ Maria Martinolića iz Malog Lošinja i SŠ Marka Marulića, Slatina. Započeo je 30. studenoga 2017. i predviđeno mu je trajanje do 30. studenoga 2019. godine.

Prečice